Kampioen Amber de Amatrix

Roepnaam: Amber
Geboren: 05/07/2016
Kleur: Blue point bicolor (high mitted)
Gewicht: 4,0kg
Stamboom: https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1312010&g=4&p=rag&o=ajgrep

Testen:
Bloedgroep A
Fiv/Felv: negatief
HCM/PKD dna + echo: negatief
CIN dna + echo: negatief

Afkomstig uit: Moeder: Lotte Nougat Le Bon Feeling 
Vader: Ragbenchers Percy 

Amber is in 2016 bij ons thuis geboren. Al vlak na haar geboorte pakte zij ons helemaal in, met haar lieve en zachte karakter. Amber is heel erg aandachtsgericht, en een enorme knuffelkont.

Ook is Amber best wel eigenwijs, en laat zij goed weten wat zij wel en niet wil. Zij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen van mensen en dieren. Zij gaat helemaal op in de kittens die bij ons thuis rondlopen, en moedert graag mee over deze.

Amber ging regelmatig met ons mee naar shows, en ook daar was zij erg geliefd. Amber heeft de titel Champion weten te bemachtigen, en is voor haar 1e levensjaar al 3 x genomineerd voor Best in Show.
Amber heeft helaas in oktober 2016 haar heup gebroken, is hierna goed hersteld maar kan om deze reden niet meer mee naar show. 


Amber voelde zich na het krijgen van haar 1e nestje niet meer thuis in de groep, wat leidden tot ruzies in huis. Uiteindelijk hebben wij besloten Amber te herplaatsen, naar een huisje zonder andere katten. Zij heeft het enorm naar haar zin bij haar nieuwe baasjes, en geniet volop van de aandacht die zij krijgt van de 2 'minibaasjes'.

Show Behaalde uitkomst